Információ Tigris Étterem
A Tigris étterem a sok kiváló magyar hozzávalóból az egyik legnemesebbet, a libamájat választotta emblematikus alapanyagának. Az erre alapozott gourmetkonyha a világ gasztronómiai élvonalának is elnyerte tetszését. Az etalonként tisztelt Michelin Guide étteremkalauz 2010-es kiadásában ismét méltónak találta arra, hogy az ajánlott éttermek közé felvegye, kiemelve a borkínálat gazdagságát. Paul Bocuse, a szakácspápa is jó étvággyal fogyasztotta budapesti látogatásakor a tiszteletére adott ünnepi ebéden a libamáj-különlegességeket. Természetesen őt sem hagyta hidegen a fogásokhoz kínált exkluzív borválaszték sem, ami az étterem másik fő büszkesége. A nagy hírnévnek örvendő, villányi Gere Pincészet budapesti referenciaéttermének lenni különleges kihívást és megtiszteltetést jelent, de a legértékesebb kitüntetést az elégedett vendégek jelentik nap mint nap.
Nyitvatartási idő
-
- Hétfő
- Zárva
-
- Kedd
- Zárva
-
- Szerda
- Zárva
-
- Csütörtök
- Zárva
-
- Péntek
- Zárva
-
- Szombat
- Zárva
-
- Vasárnap
- Zárva