A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

5 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ TioFelipe étterem

Budapest belvárosában, a reneszánszát élő „hold utcai gasztro-negyed” szomszédságában, a Nagysándor József utcában nyitotta meg kapuit 2016 áprilisában a TioFelipe. Az étterm megnyitásában az a cél vezérelte a tulajdonost, hogy bebizonyítsa, a spanyol és olasz konyha remekműveinek párosításával még fantasztikusabb ízkavalkádot tud alkotni. Nagy hangsúlyt fektetnek a legjobb olasz és spanyol alapanyagok felkutatására, ezzel biztosítva az autentikus ízeket. Céljuk egy olyan egyedi, laza, fiatalos légkörű étterem, melyben a tradícionális spanyol és olasz konyha vegyül a modern gasztronómia eszközeivel.

 
 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő