A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fénykép
Az étterem nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintsen meg hasonló éttermeket, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

Információ Tommy di Napoli étterem

Amikor megérett bennünk az elhatározás, hogy megnyissuk a Tommy di Napoli-t, már világos és konkrét elképzeléseink voltak az éttermet illetően. Tudtuk, hogy mást, többet szeretnénk adni vendégeinknek, mint a többi olasz étterem a fővárosban. Elsősorban eredeti olasz alapanyagokból, olasz szakemberek irányítása mellett autentikus olasz - egészen pontosan - Nápolyi ételeket. Sosem volt célunk egy fennkölt „Fine Dining” étterem létrehozása, sokkal inkább a barátságos, vidám, jó hangulatú Nápolyi trattoriát szerettünk volna megidézni Budapesten. Ez a szemlélet vezetett minket kollégáink kiválasztásánál is, akiket bár nem Michelin csillagos éttermekből toboroztunk, de lelkesen és vidáman igyekszenek kielégíteni a vendégek kívánságait.
Emellett törekedtünk arra is, hogy a magas minőségű alapanyagokból készült ételeink árai is a barátságos kategóriába sorolhatóak legyenek. Az étterem belső kialakításával Európa egyik legkiemelkedőbb építész irodáját bíztuk meg és ragaszkodtunk a magas minőségű anyagok felhasználásához, melyek egy részét Olaszországból hozattuk. Úgy gondoljuk megérte a sok fáradozás, a számtalan éjszakába nyúló egyeztetés tervezőkkel, kivitelezőkkel, hiszen egy olyan miliőt sikerült kialakítanunk, ahol bárki otthon érezheti magát.
Nem titok, hogy Tamás kedvence a Nápolyi konyha, amit hat éven át ízlelgetett nap, mint nap. Nem is lehet ezeket az éveket feledni, ezért úgy gondoltuk, hogy ez az érzés másokat is rabul ejt majd. A vízilabdás kötődés okán, a sok kínálkozó fővárosi lokáció közül a „Komi”-ra esett a választás, annak ellenére, hogy a helyiség tragikus állapotban volt. A nyitáshoz egy év fáradtságos munkája kellett. Míg a tervezők és a kivitelezők itthon tették a dolgukat, a két barát - kiváló Nápolyi kapcsolataikat felhasználva - az alapanyagokat térképezték fel. Kóstoltak tésztát, paradicsomot, sajtot és megannyi finomságot, hogy végül a legjobbakkal térjenek haza. A Mozzarella di Bufala Luis kézműves sajtműhelyéből érkezik Mondragoneból, akárcsak a Fior di Latte vagy a többi bivalytejből készült ínyencség. A sonkák, a szalámik és kolbászok, szintén ebből a városkából, kistermelőktől kerül a konyhánkba. Hosszabb szervezés után az igazi Vesuvio paradicsom heti szállítását is megoldottuk. Az alapanyagok beszerzése után a következő utak alkalmával leendő kollégáink megtalálása volt a feladat, akik a nyitásnál voltak segítségünkre.
A borok tekintetében kivételes módon nem ragaszkodtunk az Itáliai kínálathoz. Borlapunkon az ismert és elismert borászatok mellett helyet kapott néhány kisebb kézműves pincészet egy-két izgalmas tétele is. Sopron, Badacsony vagy éppen a Bükki borvidék kiválóságait gyűjtöttük össze, mely borok méltón kísérik ínycsiklandó ételeinket.

Rangsorolás Tommy di Napoli étterem

Nyitvatartási idő

  • Hétfő
  • 12:00 - 22:00
  • Kedd
  • 12:00 - 22:00
  • Szerda
  • 12:00 - 22:00
  • Csütörtök
  • 12:00 - 22:00
  • Péntek
  • 12:00 - 23:00
  • Szombat
  • 12:00 - 23:00
  • Vasárnap
  • 12:00 - 18:00

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva