Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fotók

Tommy di Napoli étterem

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

Információ Tommy di Napoli étterem

Amikor megérett bennünk az elhatározás, hogy megnyissuk a Tommy di Napoli-t, már világos és konkrét elképzeléseink voltak az éttermet illetően. Tudtuk, hogy mást, többet szeretnénk adni vendégeinknek, mint a többi olasz étterem a fővárosban. Elsősorban eredeti olasz alapanyagokból, olasz szakemberek irányítása mellett autentikus olasz - egészen pontosan - Nápolyi ételeket. Sosem volt célunk egy fennkölt „Fine Dining” étterem létrehozása, sokkal inkább a barátságos, vidám, jó hangulatú Nápolyi trattoriát szerettünk volna megidézni Budapesten. Ez a szemlélet vezetett minket kollégáink kiválasztásánál is, akiket bár nem Michelin csillagos éttermekből toboroztunk, de lelkesen és vidáman igyekszenek kielégíteni a vendégek kívánságait.
Emellett törekedtünk arra is, hogy a magas minőségű alapanyagokból készült ételeink árai is a barátságos kategóriába sorolhatóak legyenek. Az étterem belső kialakításával Európa egyik legkiemelkedőbb építész irodáját bíztuk meg és ragaszkodtunk a magas minőségű anyagok felhasználásához, melyek egy részét Olaszországból hozattuk. Úgy gondoljuk megérte a sok fáradozás, a számtalan éjszakába nyúló egyeztetés tervezőkkel, kivitelezőkkel, hiszen egy olyan miliőt sikerült kialakítanunk, ahol bárki otthon érezheti magát.
Nem titok, hogy Tamás kedvence a Nápolyi konyha, amit hat éven át ízlelgetett nap, mint nap. Nem is lehet ezeket az éveket feledni, ezért úgy gondoltuk, hogy ez az érzés másokat is rabul ejt majd. A vízilabdás kötődés okán, a sok kínálkozó fővárosi lokáció közül a „Komi”-ra esett a választás, annak ellenére, hogy a helyiség tragikus állapotban volt. A nyitáshoz egy év fáradtságos munkája kellett. Míg a tervezők és a kivitelezők itthon tették a dolgukat, a két barát - kiváló Nápolyi kapcsolataikat felhasználva - az alapanyagokat térképezték fel. Kóstoltak tésztát, paradicsomot, sajtot és megannyi finomságot, hogy végül a legjobbakkal térjenek haza. A Mozzarella di Bufala Luis kézműves sajtműhelyéből érkezik Mondragoneból, akárcsak a Fior di Latte vagy a többi bivalytejből készült ínyencség. A sonkák, a szalámik és kolbászok, szintén ebből a városkából, kistermelőktől kerül a konyhánkba. Hosszabb szervezés után az igazi Vesuvio paradicsom heti szállítását is megoldottuk. Az alapanyagok beszerzése után a következő utak alkalmával leendő kollégáink megtalálása volt a feladat, akik a nyitásnál voltak segítségünkre.
A borok tekintetében kivételes módon nem ragaszkodtunk az Itáliai kínálathoz. Borlapunkon az ismert és elismert borászatok mellett helyet kapott néhány kisebb kézműves pincészet egy-két izgalmas tétele is. Sopron, Badacsony vagy éppen a Bükki borvidék kiválóságait gyűjtöttük össze, mely borok méltón kísérik ínycsiklandó ételeinket.

Rangsorolás Tommy di Napoli étterem

Nyitvatartás

  • Hétfő
  • 12:00 - 22:00
  • Kedd
  • 12:00 - 22:00
  • Szerda
  • 12:00 - 22:00
  • Csütörtök
  • 12:00 - 22:00
  • Péntek
  • 12:00 - 23:00
  • Szombat
  • 12:00 - 23:00
  • Vasárnap
  • 12:00 - 18:00

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás