A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

11 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Traktor Farmfood Restaurant

Bicsár Attila és a Traktor csapata nem csupán elkészíteni szereti a friss, zamatos, üde és egészséges ételeket, de mindannyian nagyon szeretnek jókat enni is. 

A Traktor Farmfood Restaurant a legjobb ízeket hozza be a Belváros szívébe, a Bicsár Attilától megszokott, gondosan válogatott alapanyagokból, magas színvonalon elkészítve egy aprócska csavarral, pont úgy, ahogy csak ő bánik az ízekkel.

Az aprócska csavar a Traktor Farmfood Restaurantban pedig az, hogy a zöldségektől indulunk. Gyönyörű és ízekben gazdag zöldség alapú fogások alkotják az étlap gerincét. A színes és illatos fogásokból mindenki kedvére válogathatja össze a könnyed ebédjét vagy az ínyenc vacsoráját, s ezekhez választhatja mintegy feltétként kedve szerint a frissen sült rostélyost vagy a lassan sült, omlós és ropogós kacsamellet. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő