Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fotók

Tündérsziget Tihany étterem

Kossuth L. u. 29, Tihany
· Most nyitva (09:00 - 18:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Tündérsziget Tihany étterem

Tihany főutcáján található az egész évben nyitva tartó Tündérsziget, ahol egy régi családi ház valóban tündéri kiskertjében szolgálják fel az avokádókrémet, házi készítésű zakuszkát, szezonnak megfelelő gyümölcstálakat, házi sajtokat, hagyományos és laktózmentes süteményeket. Az olyan egyedi Tündérsziget-lekvárokat, mint például a levendulás-barackosat pedig a tihanyi Piac Placctól a káptalantóti piacig az északi part több termelői piacán is árulják.


Kora tavasztól késő őszig érdemes az udvari melegítők mellett élvezni a tihanyi Belső-tóra néző panorámát, az öreg diófa árnyékát, amíg a reggeli kávét szürcsölgetjük. A kisgyerekesek nyugodt reggelijét pedig komplex udvari játszóvárral igyekszenek biztosítani. A ház utcafronti részében mindezek mellett egy kézműves ruhákat áruló kisbolt is helyet kapott.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva