Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

7 fotók
A térképen

Információ Udvarház Csárda

A bándi Udvarház a Bakony lábánál fekszik, festői környezetben. A több mint 150 éves épületet a 19. század romantikája uralja, és ez visszaköszön a berendezésen is. Az étlap sem akármilyen: a vendégek egy gyúródeszkáról választhatják ki, hogy mi kerüljön az asztalukra. Az nem nagy újság, hogy a jó étel a jó alapanyagoknál kezdődik, de Bándon ezt nagyon komolyan veszik: a zöldséget, gyümölcsöt maguknak termelik, az állatokat pedig saját maguk nevelik, ami kifejezetten ritka bárhol az országban. Így nem véletlen, hogy rengeteg díjban és elismerésben részesülnek.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva