Információ Új Sipos Halászkert
Az Új Sipos Étterem Óbuda kiveszőfélben lévő polgári éttermei közül a "haléttermek" hagyományait követi. A fenti jellegzetességen a 19. és 20. századi magyar konyha ízeit kívánja felvonultatni, az elkészítésben és tálalásban a 21. századi, budapesti gasztronómiai trendeket követve. Az étterem figyel az egészséges táplálkozás szempontjaira is. Specialitások között szerepelnek a legkiválóbb halételek is: harcsapaprikás túróscsuszával, a különleges Sipos-halászlé, az egészben sült süllő – és még sorolhatnánk... Az ételeket a legjobb magyar borok gazdag kínálatából választva kísérhetik a vendégek.
The Uj Sipos Restaurant, as indicated by its name, “Halaszkert”, and by the turn of the century interior, that it is one of Obuda’s, close to extinction type, bourgeois restaurant, specializing in fish dishes. The above is typically representing the 19th and 20th century’s Hungarian cuisine, while the creation and the serving is following the gastronomical trends of the 21st century Budapest.
Uj Sipos Fish soup (a mixture of pike-perch, carp and sheat fish insides). An original recipe of Obuda. Fish platter for two, Sipos style served with a wariety of sides and tartar sauce
Fish perks our whole baked fish selection is also quite unique.
Nyitvatartási idő
-
- Hétfő
- 12:00 - 22:00
-
- Kedd
- 12:00 - 22:00
-
- Szerda
- 12:00 - 22:00
-
- Csütörtök
- 12:00 - 22:00
-
- Péntek
- 12:00 - 23:00
-
- Szombat
- 12:00 - 23:00
-
- Vasárnap
- 12:00 - 22:00