Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fotók

Újpesti Kakukk Vendéglő

Nádor u. 31, Budapest IV, Budapest
· Jelenleg zárva (11:30 - 23:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Újpesti Kakukk Vendéglő

Az Újpesti Kakukk Vendéglő a napjainkban egyre kevesebb helyen fellelhető, békebeli, kertvárosi kisvendéglői hangulattal várja a házias ízek és ételek kedvelőit. Minőségi, megfizethető árú ételekkel próbálják a klasszikus magyaros ételek, másrészt a modernebb, nemzetközi fogások szerelmeseit is maradéktalanul kielégíteni. Az állandó étlap mellett van egy aktuális ajánlatot is bemutató is, mely pár hetente változik. Az italválaszték minden tekintetben igazodik a Kakukk hagyományaihoz, és korunk modernebb elvárásaihoz, minőségi borokkal, igazi magyar pálinkakülönlegességekkel (Madarasi Pálinkák), és minőségi szeszesitalok széles választékával. A fedett kerthelyiség a melegebb hónapokban kellemes, vagy hűsöljön egy hideg ital mellett a platánok árnyékában!

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás