Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

7 fotók
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Vai Me! étterem

A Vai Me étteremben az autentikus grúz ételek gyorsan készülnek, ez mégse von le semmit a minőségből. Az étterem önkiszolgáló rendszerben működünk, de rendelés után a vendégek rögtön elfoglalhatják helyeiket, foglalkozhatnak saját dolgaikkal.

A látványkonyhán a grúz szakácsok a vendégek előtt készítik a hinkálit, a hacsapurit, szapivit és minden mást, amitől a grúz konyha méltán híres. Mindezt baráti áron! Sőt, a VaiMe mobilapplikációja segítségével még jobb árakat tudunk elérni: nem csak híreket olvashat, és tájékozódhat aktuális akcióinkról, de kitalálnak törzsvásárlói kártyát, amelyre minden fogyasztás után a számla 10%-t jóváírnak, és az így összegyűlt pontokat be lehet váltani egy ebédre.

Az étlapon található vegetáriánus, gluténmentes ételek is.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás