A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fénykép

Vár Vendéglő Panzió - Sárospatak

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

Térképen

Információ Vár Vendéglő Panzió - Sárospatak

A Vár Vendéglő Panzió különleges hangulatának alapját a Sárospatakon is egyedülálló panoráma adja.
Miközben a vendégek a kitűnő ételek ízeit, a híres hegyaljai borok zamatát, az udvarias kiszolgálást vagy a kényelmes szállást élvezik, szemük elé tárul a múlt egy darabja a Rákóczi -vár. 


A hagyományos magyar konyha specialitásait, a hegyköz és a bodrogköz ízvilágának kitűnő ötvözeteit, valamint finom halászlevek és halételek sokaságát kínálja az étterem. Az ízletes ételek mellé Tokaj-Hegyalja legjobb pincészeteinek boraiból választhatnak. 


A Vendéglőben három hangulatos teremmel (20-25-50 fő) nyáron fedett kerthelyiséggel várják a vendégeket. Jó parkolási lehetőség áll az autósok rendelkezésére.
A gyerekeknek saját játszótérrel kedveskednek, a borkedvelőknek vinotékával szolgál az étterem. Családi és céges rendezvények lebonyolítását vállalják.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő