Hiteles értékeléseknek nevezzük a valós látogatásokon alapuló értékeléseket. Az összesített értékelés kizárólag a hiteles értékeléseken alapul.
HitelesInformáció Veranda Restaurant - Pasta & Pizza
A veranda szóról mindenkinek a nyugalom, kikapcsolódás jut eszébe. A mai Budapesten nagyon sok olasz éttermet ismerünk, akik megpróbálnak a hangzatos olasz nevekkel egy éttermet varázsolni. Mitől lesz egy étterem, ahol olasz ételeket szolgálnak fel igazán olasz? Lehet hogy az ételtől, vagy a hangulattól vagy a nyelvtől? Az igazság Olaszországban van, amit mi itthon igyekszünk átadni vendégeinknek.
Mitől más ez a hely, mint a legtöbb Magyarországon található nemzetközi étterem?”
A válasz nagyon egyszerű: A TRADÍCIÓK. A pizzát 120 évvel ezelőtt Siciliában találta ki Gino Sorbillo. Mára már nemzetközi étellé vált, a kezdetben helyi étel, mint ahogy hazánkban több speciális magyar fogás. A Vernda pizzashéfje Robertino Cavalera, 75 éves családi recept alapján készíti a pizzát, (édesanyja a mai napig ellenőrzi fiát, hogy a családi recept alapján dolgozik-e) mindazonáltal az étterem shéfje, Restás Krisztián aki igazán tudja mi az hogy al dente, ezért minden ételünk tradicionális olasz stílusban készül.
Legújabb értékelések
Hiteles értékeléseknek nevezzük a valós látogatásokon alapuló értékeléseket. Az összesített értékelés kizárólag a hiteles értékeléseken alapul.
HitelesHiteles értékeléseknek nevezzük a valós látogatásokon alapuló értékeléseket. Az összesített értékelés kizárólag a hiteles értékeléseken alapul.
Hiteles