A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

4 fényképek

Vigadó Étterem és Söröző

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Vigadó Étterem és Söröző

Az étterem a ’90-es években nyitotta meg kapuit a Batthyány tértől pár lépésre, ahol a teraszra kiülve a jó hangulat mellett a Parlamentre néző kilátást is élvezhetik a vendégek. Az étterembe betérőket házias ízekkel várják a gasztronómia felfedezésének útjára.

Az étlapon mintegy 60 étel közül lehet választani, amit rendszeresen bővítenék újabb különlegességekkel. A kínálatban megtalálhatóak a magyar konyha specialitásai, valamint Európa íz világába is betekintést nyújtanak az arra vágyóknak. Asztal foglalási lehetőséggel, valamint 15 és 35 fős külön termekkel várják azon vendégeinket, akik itt tartanák születésnapjukat, rendezvényeiket vagy egy üzleti vacsorát szeretnének a az ételek mellett megvalósítani.

Ha jó hangulatban, ízletes ételek között és finom italok mellett szeretné eltölteni az idejét, szeretettel várjuk a Vigadóban!


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva