A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

10 fénykép
Térképen

Információ Vígmolnár Csárda

A VígMolnár nem is olyan régen még a csárda szó rosszabbik jelentését képviselte. Az 50-es 60-as években a vízimalom lakásaként működő épület is lassan, de biztosan kezdett lepusztulni, de szerencsére mesebeli fordulat következett. 2011-ben egy új csapat új életre keltette a Víg Molnárt. Nem csak az étlap ment át alapos változáson, maga az épület is megszépült: most egy fehérre meszelt mesebeli muskátlis vendéglőre hasonlít, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. A Vígmolnár előnye az egész éves nyitva tartás mellett a visszafogott hangulat, és az ismert és kevésbé ismert helyi pincékre alapozó borlap.


A csárda mellé nádfedeles lábas ház készült, ami nyáron nyitott teraszként, ősszel lefóliázva működik. Lett búbos kemence is kinn, nagy cserépkályha pedig bent, ami mellett télen is jó megpihenni. Az ételkínálat őrzi a magyar konyhai jelleget, de sok ételbe került egy kis csavar. Mi különösen ajánljuk a serpenyős tejfölös-túrós palacsintát és a fogasfilét bécsi bundában petrezselymes burgonyával, hideg zsályás remuládmártással.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva