A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

4 fényképek

Vincellér Panzió és Étterem

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

Térképen

Információ Vincellér Panzió és Étterem

A Vincellér Panzióban található étterem 70 vendég fogadására alkalmas, kiváló helyszíne lehet baráti vagy családi összejöveteleknek éppúgy, mint egy romantikus, gyertyafényes vacsorának. 

A pincehelység tökéletesen megfelel kisebb baráti társaságok, céges találkozók, rendezvények, halotti tor megtartására. A pince 30 vendég befogadására alkalmas.

A hangulatos kerthelység 70 vendég fogadására alkalmas. A kertben található kemence, meghitt, baráti borozás mellett élvezheti a sülő hús illatát. Egyaránt alkalmas egy kellemes ebédhez, vacsorához illetve rendezvényekre, esküvőkre.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő