Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

8 fotók

Vizafogó Étterem Panzió

Március 15. sétány 27, Baja
· Jelenleg zárva (07:00 - 21:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Vizafogó Étterem Panzió

Az étterem alkalmas üzleti megbeszélésekre, szakmai programok szervezésére, családi ünnepségekre, osztálytalálkozókra, kb. 60 főig. Kora tavasztól késő őszig a nyitható-csukható terasz nyújt lehetőséget a kulináris élvezetekre a csodás panorámával kiegészítve, akár szeles, hűvös időben is.


A sétálók, strandolók, csónakosok szabadidő-, vagy fürdőruhában is megpihenhetnek a terasz előtti „füvön”. Sokan kihasználják az alkalmat, hogy órákig napfürdőzhetnek, heverészhetnek szabadon, sőt a pár méterre kezdődő strandon még úszhatnak is egyet két pohár sör között. Kedvelt rendezvényforma a „garden-party”, amihez a szabadtéri sütés látványa fokozza a kellemes élményt. Hangulatos szaletli is épült a parkban, ahol kicsit szeparáltabban „elbújhat” 6-8 ember, kilátással a szépséges Sugovica-torkolatra...


Az étterem fő étke természetesen a bajai halászlé, ami itt mindig egy-egy bográccsal - vagy a rendelt mennyiségben, frissen elkészítve várja a vendégeket. Ezért érdemes akár 4-6 főre is előre megrendelni. Emellett van más hal-étel, pl. csuka, süllő, harcsa, kecsege változatosan és étvágygerjesztően kínálva.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás