A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

A pandemiás helyzet miatt bevezetett korlátozásokat követően, jelenleg Magyarországon az éttermek zárva tartanak, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

7 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Vokál Rock Bistro

A Vokál Rock Bistro egyedi kategóriát képvisel a vendéglátásban! Egy gasztro rockkocsma, mely külső megjelenésével, formabontó stílusával kuriózum. Az elegánsan laza Gothic Metal, Metál, Rock hangulathoz, rendszeresen akusztikus estek párosulnak.

Az elgondolás roppant egyszerű: képzeljünk el egy pubot, ahol szívesen találkozunk barátainkkal lazulni. A jó kedvet a közel 30 fajta sör és széles italválaszték garantálja, kiegészítve bistro stílusú ételekkel. Könnyed, fesztelen a hangulat, és folyamatosan szól a Rock & Roll!

Tisztelettel: Vokal Rock Bistro (Nyúzó Binci Imre)

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő