A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

7 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Vokál Rock Bistro

A Vokál Rock Bistro egyedi kategóriát képvisel a vendéglátásban! Egy gasztro rockkocsma, mely külső megjelenésével, formabontó stílusával kuriózum. Az elegánsan laza Gothic Metal, Metál, Rock hangulathoz, rendszeresen akusztikus estek párosulnak.

Az elgondolás roppant egyszerű: képzeljünk el egy pubot, ahol szívesen találkozunk barátainkkal lazulni. A jó kedvet a közel 30 fajta sör és széles italválaszték garantálja, kiegészítve bistro stílusú ételekkel. Könnyed, fesztelen a hangulat, és folyamatosan szól a Rock & Roll!

Tisztelettel: Vokal Rock Bistro (Nyúzó Binci Imre)

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő