A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Vörös Oroszlán Teaház

Akik betérnek a Jókai téren található Vörös Oroszlánba, azok a belváros szívében megbúvó nyugodt szigeten találják magukat. A bensőséges világítás és füstölők tökéletes helyszínt teremtenek egy kanna finom tea elfogyasztásához. Ez a város egyik legjobb teaháza, csúcsminőségű teákkal, verhetetlen választékban, a világ minden tájáról. Ezeket különböző méretű asztaloknál, babzsákokon vagy épp elvonulós sarkokban kortyolhatjuk el. A teaház földszintje egy tea- és ezoterikus könyvesbolt, ahol a témában igényesen összeválogatott könyveket, lemezeket, keleti tárgyakat, valamint a teázáshoz szükséges kellékeket találunk. Érdekesség még az Oxigénbár, ahol különleges oxigénterápiának vethetjük alá magunkat, ami igazi energialöket ad szervezetünknek.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő