A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

10 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

Térképen

Információ Westy BRGR étterem

Westy BRGR - Lloyd Palota, Győr

2014-ben azzal a szándékkal nyitottunk meg a Lloyd palota földszintjén, hogy a minőségi vendéglátásról már jól ismert Westy étterem tradícióit és hagyományait tovább fejlesztve, a környéken lakó és dolgozó nagyközönséget a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki.

Kézműves hamburgereinket nagy gondossággal alkottuk meg, és nem hiányzik belőlük a kísérletező szellem, de benne van az elhivatottság az étel iránt amitől szíve és lelke lesz minden egyes hamburgerünknek. Törekvésünk, hogy nálunk érezze magát a legjobban! Aki még nem járt nálunk de szereti házi készítésű szendvicseket, széles italválasztékot és a válogatott borkülönlegességeket, biztosan nem fog csalódni. Éttermünk ideális helyszíne egy gyors ebédnek, vagy a sétálós elviteles ételrendelésnek.

Itt jegyzem meg, hogy különös figyelmet fordítottunk arra hogy burgerünk ne essen szét a kezedben. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő