A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fénykép
Térképen

Hasonló éttermek

  • Madhouse
    Anker köz 1-3, Budapest VI, Budapest
  • Mazel Tov
    Akácfa utca 47, Budapest VII, Budapest
Továbbiak mutatása

Információ Yiddishe Mamma Mia étterem

A Yiddishe Mamma Mia étterem a gasztronómia csúcsának a zsidó és az olasz konyhát tekinti. Alapul szolgál a már-már pimaszul gazdag fűszerezés, a rafinált, merész ízvilág, némely étel története, mint a legolcsóbbak egyike például a zsidó- tojás. Semmi értékes hozzávaló és ha el van találva egyszerűen remekmű. Ugyanez olasz oldalról: Spagetti Aglio di Olio ami a tésztán kívül csak oliva olajjal, fokhagymával durvára őrölt borssal készül…De hogy ? Nincs az a mérleg, amivel kimérhetjük a hozzávalókat.

Tradicionális ételek mellet megfigyelhetjük, ahogy szerelembe esik e két nép konyhája és egyesül. Az étterem egyik ilyen specialitása egy amolyan zsidósan fűszeresen ropogósra sütött bárány, ami mellé egy igazán olaszos ricottás parajos gnocchit tálalnak. Majd picit tovább: sült libamáj, na persze libazsírban naná, hogy úgy ahogy a “Yiddishe Mamma’ tanította, sok hagymával, fokhagymával, egész borssal és ki kezd vele egy meggyes diós körte amolyan olaszos szenvedéllyel. Tanúi lehetünk, ahogy a mesés kelet találkozik félúton a mediterrán déllel krém formájában egy bruschettán.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő