Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

5 fotók
Üllői út 6, Budapest VIII, Budapest
· Most nyitva (08:00 - 20:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ YoGastro étterem

Naponta frissen készítenek 6-8 zöldség alapú ételt, így mindig más leveseket, dhalokat, subjikat, lepényeket, vagyis megannyi indiai és modern magyar ízt kóstolhatsz meg. Ügyelnek rá, hogy a vegetáriánusok és a vegánok is finomakat ehessenek, és sokszor gluténmentes menüt is összeállíthatsz itt (bár bevalljuk, a konyhánk nem gluténmentes). Desszertnek többek között a Torta Fészek kézműves, nyers édességeiből választhatsz, szomjadat pedig egészséges turmixokkal és teákkal olthatod.


If you happen to come to Budapest, you have to visit YoGastro. You can eat vegetarian dishes only for only a few euros here. Soups, dhals, casseroles, vegetable stews, salads and raw vegan cakes. Many of them are gluten-free and allergen-free as well. You can also try their eastern teas and coffees.

Yogastro is located in Atma Center, where you can also find a yoga studio and an indian shop.További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva