A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

A pandemiás helyzet miatt bevezetett korlátozásokat követően, jelenleg Magyarországon az éttermek zárva tartanak, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

4 fényképek
Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Zincenco Kitchen

Igor és Zaida Zincenco vagyunk, a Zincenco lakásétterem megálmodói. Mindketten a gasztronómia szerelmesei vagyunk, szakmai tapasztalatainkat Angliában és Magyarországon szereztük. Zaida számos AA rozettas és Michelin csillagos étteremben dolgozott, én pedig több díjnyertes éttermet vezettem, melyek közül az egyik elnyerte a The Times magazin 2017-es év Legjobb Vidéki Gasztropub díját is.


Fine dining lakáséttermünk ötletét a barátainknak tartott vacsorapartik sikere hívta életre. Célunk, hogy szakítsunk a kategóriára jellemző hűvös, távolságtartó hangulattal, és egy otthonos, barátságos, közvetlen környezetben nyújtsunk magas színvonalú és minőségű, hamisítatlan fine dining élményt.


Szezonálisan változó menünk ihletadója elsősorban a magyar konyha lesz, tányérjainkra klasszikus, de merőben újragondolt magyar fogások kerülnek majd. Számunkra nagyon fontos, hogy alapanyagaink kiváló minőséget képviseljenek, így kizárólag hazai kistermelők termékeit használjuk fel. Borválasztékunk organikus nedűkből áll majd, melyeket kisebb pincészetektől szerzünk be.


Igyekezni fogunk szívünket, lelkünket beletenni minden vacsoránkba, Zaida a főztjével én pedig a kiszolgálással!


Mindenkit sok szeretettel várunk!

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő