A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

7 fénykép

Zöldkert Vendéglő és Üdülőpark

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Zöldkert Vendéglő és Üdülőpark

2013. május elején megnyitotta kapuit a Zöldkert Vendéglő a már korábban is a cég tulajdonában lévő Ligeti Üdülőpark területén. A vendéglő közel 100 férőhelyes, így kisebb rendezvények lebonyolítását is vállalják. 

A Zöldkert Vendéglő gyönyörű, csendes helyen helyezkedik el, üdülőpark „zöld szívében”. Kínálnak menüs és a’ la carte-os étkezést is, az üdülő vendégeinek és a betérő vendégeknek egyaránt.

Májustól szeptemberig várják a vendégeket, rendezvényeket ezen nyitva tartáson kívül is vállalnak.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő