Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fotók

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

  • Iron Bar
    Szent István körút 9., Budapest V, Budapest
  • i55
    Alkotmány utca 20. fszt., Budapest V, Budapest
További mutatása

Információ ZSIRÁF

Az Eiffel téren megnyílt a ZSIRÁF, a város legújabb szabadtéri sörkertje. A hely tulajdonképpen egy nyitott sörkert, amelynek nem titkolt szándéka, hogy a foci Eb nézések egyik fontos színhelye legyen. A projekt sikerességét egy 30 m2-eskivetítő, illetve a gondosan összeválogatott sörválaszték garantálja.

A palettán 6-féle kézműves sör, 8-féle csapolt sör, és többféle sörkoktél található, az árakat viszont megpróbálták mérsékelni. Ezek mellett megtalálható természetesen a zsiráf névre keresztelt asztali sörcsapoló is, amely sokak szerint a nyári esték egyik legfontosabb kelléke. A zsiráf-életérzés a röviditalok esetében is visszaköszön, ezeket is lehet ugyanis nagyobb kiszerelésben kérni, ha esetleg valaki biztosra akar menni.


Located next to Nyugati Station, ZSIRÁF is a sprawling new beer garden awaiting guests with a gigantic projection screen, a wide drink selection, and a great atmosphere.

The place is basically an outdoor beer garden, with the unconcealed intention of gathering as many regulars as possible during the European Football Championship. Success is guaranteed by the 30-square-meter projector screen and the carefully selected assortment of beers.

The bar features six types of craft beer, eight types of draft beer, and a variety ofbeer cocktails, yet the prices are quite moderate.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás